Candaş Yeniden Gönen'de

Candaş Yeniden Gönen

Yeşil Beyazlı ekibin yetiştirdiği genç oyuncu yuvaya döndü




Geçen sezonu eğitimi nedeniyle başka takımda geçiren Candaş, eğitimine 1 yıl ara vererek yetiştiği renklere geri döndü. Fizik olarak oldukça iyi durumda olan Candaş takımla birlikte çalışmalara başladı.

Alt yapıdan yetişerek a takıma yükselen ve 2010-2011 sezonunda ortaya koyduğu mücadeleci futbolla taraftarların takdirini kazanan Candaş, 1 yıl aradan sonra yeniden yeşil beyazlı takıma döndü. Geçen sezonu eğitimi nedeniyle Tekirdağ'da Velimeşe Belediyespor formasıyla Süper Amatör Lig'de geçiren Candaş, eğitimine 1 yıl ara verdi ve Gönen Belediyespor'la yeniden anlaştı. Başarılı futbolcu takıma döndüğü için mutlu olduğunu ifade etti. 



2012 Erdek plaj futbolu Turnuvasında tekniği ile öne çıkan Candan spor otoritelerinde geleceğin yıldızı olarak gösterildi.



Çim futboluna göre agır bir zemine sahip ve yalın ayak oynanan Plaj turnuvasında, top kontrolü ve pas isabeti mümkün olmamakla birlikte Candan`ın estetik hareketleri ve top hakimiyeti zaman zaman trübünleri ayağa kaldırdı.



Fifa kokartlı eski hakemlerimizden Mustafa Çulcu`nunda yakından izlediği 2012 Erdek plaj futbol turnuvasında Özsu Gönenspor formasını giyen genç oyuncuyu hep iki müdafa oyuncusu markaja almak zorunda kaldı. 



Ve işte o top canbazı, Candan bir yıllık gurbetten sonra yeşil beyazlı ekibine geri döndü.




Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli